Блог

Користь лохини для збереження здоров’я та продовження молодості!

Користь лохини для збереження здоров’я та продовження молодості!

Доведеним науковцями фактом є вислів Гіппократа: «Ми є те – що ми їмо!». Те, як ми харчуємося, впливає на те, як ми почуваємося. Щоб продовжити молодість організму і зустріти здорову старість необхідно «інвестувати»:

  • вести активний спосіб життя з помірними щоденними фізичними навантаженнями
  • дотримуватися режиму сну, тривалістю не менше 7-8 годин.
  • включити у свій раціон корисні продукти, які нам дала природа: рибу, м’ясо, крупи, горіхи, бобові, спеції, зелень, фрукти і ягоди.

Лохина - anti-age формула, створена природою.

Лохина – справжня скарбниця корисних мінералів та вітамінів. Передусім вона рекордсменка серед ягід та фруктів за вмістом антиоксидантів та їхнього особливо потужного різновиду – антоціанів, які містяться у шкірці (за даними USDA Human Nutrition Research Center on Aging). Поєднуючись в організмі з вільними радикалами, антоціани запобігають виникненню онкологічних, серцево-судинних захворювань, атеросклерозу. Вони сповільнюють старіння нервових клітин та попереджають розвиток деменції у похилому віці.

Лохина – чудова ягода для профілактики типових захворювань літнього віку.

Біологічно активні речовини, які містяться у лохині, зводять до мінімуму ризик виникнення вікових захворювань:

  • пектини у складі лохини регулюють вміст холестерину;
  • фітоестрогени знижують рівень поганого холестерину та зміцнюють стінки судин, підвищують їх еластичність;
  • високий вміст клітковини робить лохину органічним пребіотиком, що нормалізує мікрофлору та покращує моторику кишківника;
  • низький глікемічний індекс лохини (42) знижує навантаження на підшлункову залозу. Тому ягода підходить для профілактики діабету 2-го типу;
  • зміцнює дрібні капіляри ока, запобігаючи дегенерації сітківки та розвиту катаракти.

Унікальний склад лохини на клітинному рівні сповільнює механізми старіння. Тож для тих, хто піклується про здоров’я і хоче на довго зберегти молодість, лохина просто незамінна ягода у раціоні!

Усі статті